adviesgesprekken (NL)

Individuele adviesgesprekken en begeleiding

Voor wie?

Je bent beeldend kunstenaar en volgt een spoor waarin je bent vastgelopen. Of je zoekt gewoon een frisse blik van buitenaf die even meekijkt. Je wilt eens sparren over je werkproces, over het naar buiten brengen van je werk; je wilt hulp bij het selecteren van je werk voor een aanvraag of website. Je wilt vernieuwen, groeien.

Misschien noem je jezelf amateur en loop je tegen vergelijkbare vragen aan.

In al die gevallen gaat Marisa graag het gesprek met je aan. Ze zet haar kennis in om jou te helpen je werk te verhelderen, sterker te worden en nieuwe stappen te zetten. Graag deelt ze haar ervaring – met het maken en kijken zelf, met het naar buiten brengen van je werk en met de hoogten, diepten en finesses van het kunstenaarschap. Vertrekpunt voor het gesprek is altijd het werk zelf.

Praktische informatie

Voorafgaand aan het gesprek hebben we contact om je vragen te inventariseren. De werkbespreking zelf duurt anderhalf uur en vindt bij voorkeur plaats in jouw werkruimte of atelier.

De prijs voor een eenmalig gesprek is 75 euro (excl. BTW / reiskosten). Een langer traject (bijv. begeleiding via mail en zo nu en dan een werkbespreking) is ook mogelijk; in dat geval is de prijs in overleg.

Stuur een mailtje naar info@marisarappard.nl om te informeren naar de mogelijkheden.