adviesgesprekken (NL)

Individuele adviesgesprekken en begeleiding

Voor wie?

Je bent beeldend kunstenaar en volgt een spoor waarin je bent vastgelopen. Of je zoekt gewoon een frisse blik van buitenaf die even meekijkt. Je wilt eens sparren over je werkproces, over het naar buiten brengen van je werk; je wilt hulp bij het selecteren van je werk voor een aanvraag of website, het schrijven van een tekst over je werk. Je wilt vernieuwen, groeien.

Misschien noem je jezelf amateur en loop je tegen vergelijkbare vragen aan.

In al die gevallen gaat Marisa graag het gesprek met je aan. Ze zet haar kennis in om jou te helpen je werk te verhelderen, sterker te worden en nieuwe stappen te zetten. Graag deelt ze haar ervaring – met het maken en kijken zelf, met het naar buiten brengen van je werk, met de hoogten, diepten en finesses van het kunstenaarschap. Als jury- en commissielid van kunstopdrachten, en begeleider van projecten kent ze ook de andere kant van de praktijk. Vertrekpunt voor het gesprek is altijd het werk zelf.

Praktische informatie

Voorafgaand aan het gesprek hebben we contact om je vragen te inventariseren. De werkbespreking zelf duurt anderhalf uur en vindt bij voorkeur plaats in jouw werkruimte of atelier.

De prijs voor een eenmalig gesprek is 100 euro (excl. BTW / reiskosten). Een langer traject (bijv. begeleiding via mail en zo nu en dan een werkbespreking) is ook mogelijk, in dat geval is de prijs 90 euro ex btw per ontmoeting.

Stuur een mailtje naar info@marisarappard.nl om te informeren naar de mogelijkheden.